Nem, ez nem sznobizmus. Igenis számít, milyen színűek a napelemek. Egyszerűen azért, mert hazaérkezve jobban érzi magát. A hideg, indusztriális látvány lehet lágy is…

Igen, van, hogy a szebb több

Vannak, akiknek nem csak a környezettudatosság számít. Nemcsak az áramért nem szeretnének fizetni. De az is fontos számukra, hogy igényes, szép házukat ne rondítsák el a fémes, hideg kékes napelemek. Nekik hozta el a Bisol az igényes megjelenést! Dizájn-napelemeik 9 különböző variációban érhetőek el:

Régi épületekhez, kastélyokhoz

Van olyan környezet, ahol a modern, technokrata anyagok, a 21. századi dizájn egyszerűen kilóg. Nem tehető fel, mert tönkreteszi az összképet. Ilyen esetekre van a színes napelem.

A pontos árhoz töltse ki minden kötelezettségtől mentes ajánlatkérésünket, hogy tudjuk fogyasztását. Maximum 1 perc!

Színes tetőborításokhoz

Van, aki egyszerűen csak annyit szeretne, hogy a nepelemek belesimuljanak a tető színkörnyezetébe. Ez például a Bisol zöld napelem modulja, egy zöld tetőn.

Egyre népszerűbbek a színes napelemes modulok

Az Egyesült Államokban és az Eurpai Unió országaiban egyre népszerűbbek a színes napelemes modulok. Emelkedő népszerűségükhöz nemcsak a kinézetük, de a hagyományos napelemek hatásfokához való közeledésük is hozzájárul.

A pontos árhoz töltse ki minden kötelezettségtől mentes ajánlatkérésünket, hogy tudjuk fogyasztását. Maximum 1 perc!