Napelem rendszer ingyenes szaktanácsadás

Nyugodtan keressen bennünket

ÖN EGYSZERŰEN EGY JÓ NAPELEMES RENDSZERT SZERETNE

De minél többet foglalkozik vele, annál inkább belefullad az információkba, a lélektelen árajánlatokba. Polikristályos, félcellás, perc technológiás. Okos rendszerek, garanciák, tucatnyi inverter, millió megoldás. És Ön nem érti, egyik cég miért ajánlja ezt, a másik azt. Miért kerül ennyibe itt, annyiba ott.

Nem csoda, hogy eddig nem mert belevágni

Hirdetések, megtérülések, kalkulátorok. Ember legyen a talpán, aki ebben a maszlagban kiismeri magát. Túl szépek a cégek ígéretei. Túl jól hangzanak a bankok és pályázati cégek ajánlatai. Miközben lehetetlen tisztán látni, jól dönteni. Törvényszerű, hogy így nem mer az ember döntést hozni milliós beruházás ügyében.

Előre kifizeti az áramot? Nem térül meg? Elromlik?

“Ügyfeleink leggyakrabban talán attól félnek, hogy egy napelemes rendszerrel előre kifizetik az áramszámlát.”

Ez igaz is, meg nem is. Valóban előre kifizet sok évnyi számlát. De mai áron, és a napelemes rendszerek árcsökkenése miatt lerövidült megtérüléssel a korábbi 10-12 év helyett ma már csupán 6-8 évnyit. Miközben innentől 25-30 évig ingyen kapja az áramot, akármennyire is drágul a jövőben. Kevesen tudják, de az egész Unióban Magyarországon a legolcsóbb az áram… Így már nem is olyan rossz, ugye?

“Azt is gyakran halljuk, hogy a napelemes rendszer drága, és nem térül meg. Vagy ők már nem élvezik a hasznát… Vagy éppen attól, hogy idő előtt elromlik a napelem, vagy az inverter.”

Az igazság ezzel szemben az, hogy nagyon is jól megtérül, jobban mint a banki betét. Ráadásul – megfelelő rendszerelemek választásával – a teljes megtérülési időre, sőt, azon túl is lehet garanciális. Abba is kevesen gondolnak bele, hogy eladás, ne adj’ Isten öröklés esetén jóval magasabb lehet az ingatlan értéke. Hiszen 25-30 évig nincs a háznak áramszámlája, ami esetenként akár több milliós tétel is lehet, és amit igenis érvényesíthet az árban.

Minden cég azt mondja, az ő megoldása a legjobb

A legtöbb cég nem segíti Önt abban, hogy tisztán lásson. Ideális termelésekkel számolnak, alultervezik a rendszert az ár miatt. Nem csoda, hiszen az az érdekük, hogy a saját megoldásukat erőltessék. Kapja a jól hangzó ajánlatokat, de közben úgy érzi, hogy egy egyszerű pénztárcának nézik? Úgy érzi, mintha elbagatelizálnák a kérdést? Mintha csak adnának egy árat, hogy gyorsan letudják, miközben Önnek ez egy életreszóló beruházás? Megértjük, gyakran halljuk ügyfeleinktől, hogy már 10 ajánlatot kaptak, mégsincs fogalmuk sem arról, mire kaptak árat, és miért pont azokkal a paraméterekkel.

Megértjük, ha azt kérdezi, miért pont bennünk bízzon

Igaza van, mondhatunk mi is bármit. De ha meggondolja, velünk nem kockáztat semmit. Ingyenesen konzultálunk, mert az a célunk, hogy Ön azt a döntést hozza meg, ami az Ön és családja számára a lehető legjobb. Akkor is, ha építtet napelemet, akkor is, ha nem. Akkor is ha velünk dolgozik, és akkor is, ha nem. Ön nem veszíthet semmit. És mi sem, hiszen a mi céges filozófiánk meg éppen az, hogy segítünk érthetővé tenni a döntést, és megtalálni a legjobb ár-érték arányt. Elvárások nélkül.

A jól tervezett rendszer szó szerint aranyat ér

Tudjuk, hogy létezik energiafüggetlen élet, számlák nélkül. Áram, fűtés, autótöltés – 25-30 évre kifizetve, akkor is, ha az áram ára az egekbe szökik. Tudjuk, hogy az ingatlan értéke jelentősen emelkedik. És azt is tudjuk, hogy a napelemes rendszer az egyik legjobb, kockázatmentes, inflációkövető befektetés.

“Ne halogasson. Engedje, hogy pénze Önnek dolgozzon. Minél hamarabb fektet napelembe, annál hamarabb keres rajta. Keressen bennünket, és segítünk meghozni az Ön számára ideális döntést.”

Ha Ön egyszerűen egy jó napelemes rendszert szeretne. És belefullad az információkba, ajánlatokba, mégsem tudja, mit válasszon… Keressen bennünket nyugodtan, segítünk!

Méreg János
Ügyvezető, Sunnytech Napelem

Ingyenes tanácsot kérek

Mindig szívesen segítünk

Írja be, mennyi a fogyasztása

Pl.: 35 000 FT/HÓ, VAGY 12 000 KW/ÉV, VAGY ÁRAMSZÁMLA ÉS FŰTÉSSZÁMLA EGYÜTTESEN.

Az Ön adatai

Beépítő csapataink 10 év európai tapasztalattal rendelkeznek Angliából, Franciaországból, Belgiumból, Németországból.

Annyi napelemet építettünk, hogy egy Debrecen méretű város minden lakójának elegendő lenne a teljes áramellátására.

Több tucat, különböző márkájú napelemmel, inverterrel és tartószerkezettel van sok éves tapasztalatunk.

Mindig hívhat minket, ha kérdése vagy problémája lenne – azért vagyunk, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa.